Turvallisuusohjeet
 1. Seikkailu alkaa alkuopastuksella. Tarkista lähtöajat nettisivuiltamme.
 2. Kiipeilyvälineet varataan noin kahdeksi tunniksi (n. 2h).
 3. Aikuisten radoilla asiakkaan tulee olla vähintään 140cm pitkä. Lastenradalle ei ole pituusrajaa. Lastenradalla riittää, kun osaa ajaa polkupyörällä ilman apupyöriä.
 4. Aikuisten radoilla alle 140 cm pitkillä ja/tai alle 10-vuotiailla asiakkailla tulee olla mukana aikuinen (max 2 lasta per aikuinen). Aikuinen ohjaaja vastaa ohjaamiensa lasten turvallisuusohjeiden noudattamisesta.
 5. Painorajoitus on 120 kg.
 6. Tuulen voimakkuus saa olla enintään 10m/s.
 7. Huoltajan on annettava lupa alle 16-vuotiaan lapsen seikkailuun. Huoltaja vastaa siitä, että alle 16-vuotias noudattaa turvallisuusohjeitamme. Valvonta voi tapahtua mukana kiipeillen tai maasta. Huoltaja voi poistua alueelta omalla vastuulla. Huoltajana voi toimia kuka tahansa aikuinen (vaikka naapurin setä).
 8. Asiakas ei saa riisua turvallisuusvarusteita radoilla liikkuessaan, vaan ne on pidettävä jatkuvasti puettuna. Asiakas ei saa luovuttaa vuokraamiaan varusteita toiselle henkilölle. Kiipeilyvarusteet tulee palauttaa henkilökunnalle, kun asiakas lopettaa seikkailun. Asiakas saa poistua vasta, kun henkilökunta on kuitannut varusteet palautetuksi.
 9. Seikkailuradoille meneminen on kielletty ennen kuin asiakas on saanut henkilökunnalta ratojen käyttöön tarvittavan alkuopastuksen. Ennen radoille menemistä asiakas osoittaa testiradalla osaavansa käyttää varusteita oikein. Seikkailuradoille saa mennä vasta henkilökunnan annettua siihen luvan. Asiakas vastaa itse oikeaoppisesta toiminnasta opastuksen jälkeen.
 10. Asiakkaan on huomioitava omat taidot, fyysinen kunto ja henkinen tila. Asiakas on vastuussa oman tilansa arvioimisesta. Treetop-seikkailupuisto ei suosittele kiipeilyä raskaana oleville ja epileptikoille.
 11. Seikkailuradoille ei saa mennä alkoholin, lääkkeiden tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Seikkailu sairaana on ehdottomasti kielletty.
 12. Edelrid Smart Belay -kiipeilyvaljaissa olevat turvalukot (2kpl) on pidettävä seikkailuradalla liikuttaessa jatkuvasti turvavaijeriin kytkettynä. Siirryttäessä vaijerista toiseen on turvalukitus avattava ja suljettava vuorotellen yhdellä kädellä. Asiakas vastaa siitä, että molempia turvalukkoja ei missään olosuhteissa avata samanaikaisesti! Vain henkilökunnallamme on oikeus avata asiakkaan molemmat turvalukot pelastuksen yhteydessä.
 13. Seikkailuratojen puulavoilla saa olla kerrallaan enintään kaksi aikuista – tai yksi aikuinen ja kaksi lasta. Tehtäväelementissä (sillalla), oranssien merkkien välissä, saa olla kerrallaan enintään yksi henkilö. Henkilökuntamme luvalla toinen asiakas saa mennä auttamaan edellistä asiakas. Aikuinen, joka ohjaa lasta, saa kulkea tehtävässä yhdessä lapsen kanssa.
 14. Seikkailuradoillamme ei saa häiritä tai vaikeuttaa toisen suoritusta. Vaijeriliukujen aikana sivuttain heiluminen on kielletty.
 15. Asiakkaan on noudatettava kaikkia henkilökuntamme antamia ohjeita sekä radoilla olevia opasteita ja määräyksiä.
 16. Puissa kiipeileminen on liikuntaa ja siinä voi tulla naarmuja ja mustelmia. Siinä voi myös sattua tapaturmia kuten muissakin lajeissa. Treetop-seikkailupuistolla ei ole erillistä vakuutusta asiakkaiden tapaturmien varalta. Jokaisen asiakkaan on syytä arvioida oma vakuutusturvansa ennen radoille menemistä.
 17. Seikkailuradoilla liikkuminen voi aiheuttaa vahinkoja asiakkaan vaatetukselle tai mukana olevalle omaisuudelle. Treetop-seikkailupuisto ei vastaa asiakkaan vaatteille tai omaisuudelle tulevista vahingoista tai likaantumisesta. 
 18. Treetop-seikkailupuiston henkilökunnalla on oikeus estää asiakkaan pääsy seikkailuradoille, jos tämä ei ole henkilökunnan mielestä kykenevä suorittamaan ratoja turvallisesti. Treetop-seikkailupuiston henkilökunnalla on myös oikeus poistaa asiakas radoilta, jos hänen havaitaan aiheuttavan vaaraa rakennelmille, itselleen tai muille asiakkaille.
 19. Treetop-seikkailupuiston henkilökunnalla on oikeus määrätä asiakas poistumaan radoilta huonon säätilan takia. Asiakkaan tulee tällöin poistua seikkailuradoilta välittömästi.
 20. Maksettu välinevuokra palautetaan asiakkaalle vain, jos asiakas joutuu poistumaan radalta Treetop Adventure Park Oy:stä tai sen henkilökunnasta johtuvasta syystä. Kohdissa 15 ja 16 mainituissa tilanteissa maksua ei palauteta.
 21. Tupakointi seikkailupuiston alueella on kielletty turvallisuussyistä johtuen.
Jos et ole suostunut uutiskirjeisiin, et tule saamaan uutiskirjeitä "Tilaa uutiskirje"-näppäimestä huolimatta. Tässä tapauksessa hyväksyt vain turvallisuusohjeet.
* pakolliset

Kyllä, tahdon saada tiedotteita ja tarjouksia Treetopilta. Käytämme sähköpostiosoitetta ainoastaan uutiskirjeiden ja tarjousten lähettämiseen.

Email Marketing Powered by Mailchimp